Om oss

Mestermegling har spisskompetanse på salg av nye boliger i samarbeid med våre kunder som er byggmestere og entreprenører.

Vi samarbeider med flere aktører i Vestfold, deriblant Mesterhus, Steier Næss, Loftum Bygg og Eiendom, samt private utbyggere som utvikler tomter og eiendommer.

Våre meglere har lang erfaring og bakgrunn fra byggebransjen.

Helge startet Mestermegling AS allerede i 1991, og hadde inntil det jobbet med salg i et ledende byggefirma. Helge har spesialisert seg på salg av tomter, både prosjekterte og nye boliger, samt salg av boliger på prospekt før byggestart. Helge jobber nært med våre entreprenørkunder for å kartlegge hva markedet etterspør og hvordan prosjekter kan optimaliseres. Det innebærer at Helge er med i utvikling av boligprosjekter fra oppstart av regulering til ferdigstillelse av den enkelte bolig. Helge har også lang erfaring med oppfølging mot Husbanken og andre finansinstitusjoner.

Arild jobbet sammen med Helge i Mestermegling AS fra 1993 til 1995 før han ble ansatt som faglig leder i et større meglerfirma i Telemark. Arild har også bakgrunn fra salg av byggevarer til proffkunder og har jobbet som distriktsleder i et større byggefirma. Han har opparbeidet seg en solid kunnskap om byggeprosesser og er en god diskusjonsparter i forbindelse med utvikling av prosjekter. I Mestermegling er Arild daglig leder og har også ansvaret for bruktboligsalget.