Om oss

Mestermegling har spisskompetanse på salg av nye boliger i samarbeid med våre kunder som er byggmestere og entreprenører.

Vi samarbeider med flere aktører i Vestfold, deriblant Mesterhus, Steier Næss, Loftum Bygg og Eiendom, samt private utbyggere som utvikler tomter og eiendommer.

Våre meglere har lang erfaring og bakgrunn fra byggebransjen.

Helge startet Mestermegling AS allerede i 1991, og hadde inntil det jobbet med salg i et ledende byggefirma. Helge har spesialisert seg på salg av tomter, både prosjekterte og nye boliger, samt salg av boliger på prospekt før byggestart. Helge jobber nært med våre entreprenørkunder for å kartlegge hva markedet etterspør og hvordan prosjekter kan optimaliseres. Det innebærer at Helge er med i utvikling av boligprosjekter helt fra oppstart av regulering til ferdigstillelse av den enkelte bolig. Helge har også lang erfaring med oppfølging mot Husbanken og andre finansinstitusjoner.

Arild jobbet sammen med Helge i Mestermegling AS fra 1993 til 1995 før han ble ansatt som faglig leder i et større meglerfirma i Telemark. Arild har også bakgrunn fra salg av byggevarer til proffkunder og har jobbet som distriktsleder i et større byggefirma. Han har opparbeidet seg en solid kunnskap om byggeprosesser og er en god diskusjonsparter i forbindelse med utvikling av prosjekter. I Mestermegling er Arild faglig leder og har også ansvaret for bruktboligsalget.